Victor Becali: "Selecţionerul decide cine joacă la naţională, nu publicul"

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a comentat scandalurile iscate în jurul "Briliantului" în ultimul timp, spunînd că modul în care acesta îşi petrece timpul liber nu ar trebui să fie problema presei, mai ales că decarul naţionalei a fost printre cei mai buni jucători români din meciul cu Serbia.


"Selecţionerul decide cine vine la echipa naţională, iar noi restul numai ne dăm cu părerea. Acele ieşiri afectează de fapt imaginea lui Mutu şi nu a naţionalei, pentru că el a fost pînă la urmă printre cei mai buni jucători ai echipei în meciul cu Serbia.Nu spun că ce a făcut Mutu e bine, dar nimeni nu îl poate obliga să stea acasă cînd este liber. E problema lui cum se distrează. Pentru Mutu, acest meci cu Feroe era foarte important, putea să înscrie 3-4 goluri", a spus Victor Becali la GSPTV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com