V-aţi găsit, fraţilor!

Dacă se va transfera la Fenerbahce, club care e dispus să-i ofere un salariu de 5 milioane de euro anual, Adrian Mutu (30 de ani) va lucra sub comanda lui Christoph Daum. Asemenea atacantului român, antrenorul de 56 de ani a fost protagonistul unui uriaş scandal în Germania, după ce a recunoscut că era consumator de stupefiante.


Tentat să se despartă de Fiorentina, în schimbul unui salariu superior celui de 2,1 milioane de euro plătit de italieni, Adrian Mutu este dorit, mai nou, de Fenerbahce. Dacă transferul la Istanbul se va realiza, “Briliantul” va fi antrenat de controversatul Christoph Daum. Asemenea românului, germanul a provocat un scandal-monstru în ţara natală, după ce a fost depistat pozitiv la cocaină.
Totul s-a petrecut în octombrie 2000, când Daum, pe atunci antrenor la Bayer Leverkusen, dar anunţat deja ca viitor selecţioner al nemţilor, a fost acuzat de managerul lui Baÿern München, Uli Hţness, că obişnuia să consume droguri.
Deşi a negat iniţial, actualul “principal” al lui Fenerbahce şi-a recunoscut fapta în ianuarie 2001, după ce un test antidoping efectuat asupra unui fir de păr a confirmat acuzele la adresa sa. Concediat pe loc de Leverkusen, Daum a fost condamnat la plata unei amenzi de 10.000 de euro şi nu şi-a mai găsit nici un angajament în Germania.
A fost nevoit să antreneze în străinătate vreme de cinci ani, a revenit în ţara natală abia în 2006, dar a luat din nou drumul Turciei în această vară, preluând-o pentru a doua oară pe Fenerbahce.
Şi-au făcut duşmani pe viaţă
Mutu şi Daum nu i-au putut ierta pe cei care i-au demascat drept consumatori de stupefiante. “Inamicul” românului e fostul antrenor al lui Chelsea, Jose Mourinho (foto), care a comandat testul antidoping la care a fost supus “Briliantul” în octombrie 2004. “Duşmanul” germanului e managerul lui Baÿern, Hoeness, care l-a acuzat că se droga.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com