Fiorentina, la picioarele lui Mutu: "Nu pleca!"

Cele două goluri marcate la Budapesta şi prestaţia de excepţie l-au readus pe Mutu în inimile suporterilor Fiorentinei.
Până în ziua meciului de pe stadionul "Ferenc Puskas", tifosii Fiorentinei nu au contenit să critice decizia tactică a lui Cesare Prandelli de a-l lăsa pe bancă pe "singurul Fenomeno pe care îl are cu adevărat Florenţa", muntenegreanul Steven Jovetic, pentru a-l titulariza pe Adrian Mutu. "Românul e cu mintea doar la datoria lui faţă de Chelsea şi nu îl mai interesează nimic", atacau suporterii viola. La nici 24 de ore după ce Adrian marca două goluri şi contribuia decisiv la celelalte două înscrise de Fiorentina, suporterii şi-au schimbat părerea. "S-a întors «Il Fenomeno», unicul «Il Fenomeno», avem un atac atomic, unic în lume, cu Mutu, Gila şi Jo-Jo!" este laitmotivul care predomină pe toate site‑urile.



L-a egalat pe BATISTUTA
Antrenorul Prandelli e şi el încântat: "Ştiam că va veni şi momentul în care Adrian se va debloca. L-am văzut cum a tras la antrenamente şi cât de determinat a fost de fiecare dată în joc, dar lipsea golul". Şi presa italiană i-a făcut statuie din articolele elogioase, iar notele de 8 şi 8,5 arată că Fiorentina a avut un adevărat lider în decarul român. Cu aceste goluri, Mutu l-a egalat pe Batistuta, pe locul doi, în ierarhia reuşitelor în Europa şi este la numai cinci lungimi de locul 1, suedezul Kurt Hamrin. Mai mult, el are acum 57 de goluri înscrise în toate competiţiile pentru toscani, cu două peste Roberto Baggio, ceea ce îl situează pe poziţia a 11-a în ierarhia all-time, cu şanse însă foarte mari, de a ajunge printre primii, ţinând cont că are contract până în 2012.Adrian Mutu are motive să surâdă şi mai mult după acest meci, nu doar pentru jocul bun, ci şi pentru faptul că 24 de ore mai târziu a venit confirmarea oficială a suspendării plăţii de 17 milioane de euro faţă de Chelsea din partea tribunalului elveţian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com