Nervosul Mutu

Atacantul român a fost scos la pauză, după o repriză în care nu i-a ieşit jocul, riscînd să ia al doilea "galben", iar Viola a cedat acasă.
Mutu n-a mai repetat ieri seara magică de la Budapesta, din Ligă. Nu numai că nu a marcat, însă nu a prins decît o repriză în atacul Fiorentinei, învinsă acasă de Napoli (0-1).


Antrenorul Prandelli l-a păstrat titular, menajîndu-l pe Gilardino. Dar românul n-a avut o zi fastă. A vrut multe şi i-au ieşit prea puţine. A centrat şi a ameninţat poarta. De două ori cu capul, dar fără pericol. Altă dată, şutul său a fost blocat. A mai încercat o şmecherie în minutul 13, preluînd cu mîna la un duel cu goalkeeperul De Sanctis. Arbitrul Morganti l-a prins în flagrant şi i-a "dăruit" cartonaşul meritat. Mutu s-a bătut să recupereze mingi însă, nervos, a faultat tot mai des. Prandelli s-a temut să nu rămînă în zece şi l-a scos la pauză.
Fiorentina a jucat parcă după chipul şi asemănarea lui Mutu, schimbat cu Gilardino. Iar Frey n-a putut face minuni la infinit. Portarul toscan a salvat o dată singur cu Lavezzi, în prima repriză, a respins şi penaltyul executat de Quagliarella (80), dar s-a predat în faţa lui Maggio (87). Era întîiul gol încasat pe teren propriu de Viola, ce a coborît astfel pe locul 5.
5 faulturi a comis Mutu în 45 de minute jucate contra lui Napoli, în care a ţintit poarta doar o dată din trei încercări

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com