Şi Mutu i-a făcut avansuri Biancăi lui Bote?

Bianca Drăguşanu e din ce în ce mai curtată de bărbaţii din lumea bună. Mai nou, se pare că până şi Mutu i-ar fi făcut avansuri "blondei lui Bote".
Potrivit revistei Star, "Briliantul" a sunat-o pe asistenta lui Captos chiar în seara în care au fost invitate în emisiune fetele cu care se presupune că fotbalistul şi-a petrecut noaptea într-un club înaintea meciului dezastru cu Serbia.




Se pare că Mutu i-ar fi făcut Biancăi câteva complimente, care au determinat-o pe aceasta să-şi sune imediat o prietenă şi să-i povestească despre telefonul surprinzător.
"Bianca, mie de tine îmi place şi nu de alea două care se laudă aiurea pe la televizor. Cum aş putea să mă uit la ele, când nici măcar nu sunt pe gustul meu. Una e barmaniţă şi alta e prea grasă. Tu eşti genul meu de femeie", i-ar fi spus atacantul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com