R. Lucescu anunta de ce Mutu joaca BINE la Fiorentina si nu la nationala!

Antrenorul nationalei crede ca Mutu interpreteaza gresit ce trebuie sa faca la nationala fata de ce are de facut la echipa de club!


"Mutu nu este un subiect tabu pentru mine. Nu e nicio surpriza ca a dat doua goluri in Liga Campionilor, nu e nicio noutate ca el este un jucator deosebit de valoros. Am spus-o si inaintea dublei cu Serbia si Insulele Feroe ca el trebuie sa fie la fel de motivat ca in meciul Fiorentinei cu Liverpool, sa aiba aceeasi disponibilitate. L-am vazut pe Mutu batandu-se pe teren pentru echipa lui, facand presing, sacrificandu-se pentru echipa. I-am spus si lui ca daca va avea aceasi disponibilitate la Belgrad nu vom pierde. Din pacate el interpreteaza gresit ce trebuie sa faca la echipa lui de club si ce trebuie sa faca la echipa nationala", a declarar Razvan Lucescu la SPTFM.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com