Mutu, ca la carte

«Briliantul» e al doilea jucător din actuala naţională a României căruia i-a fost publicată biografia.
Adrian Mutu (30 de ani) este protagonistul biografiei lansate pe 30 septembrie, la Florenţa, Italia. Sub titlul “Ca nimeni altul. Adrian Mutu, consacrarea unui Fenomen”, jurnalistul Matteo Morandini povesteşte aspecte din viaţa şi din cariera actualului atacant al Fiorentinei.


Evenimentele petrecute de-a lungul carierei lui Adrian Mutu i s-au părut suficient de interesante fostului ziarist italian Matteo Morandini (37 de ani). Actualul ataşat de presă al Consiliului Regiunii Toscana povesteşte viaţa “Briliantului” în cele 158 de pagini ale biografiei “Ca nimeni altul”, care a fost lansată pe 30 septembrie şi care costă 18 euro. Autorul insistă asupra primilor ani petrecuţi de român în Italia (1999-2003), asupra perioadei de coşmar de la Chelsea, care a culminat cu scandalul “Cocaina” (2003- 2004), şi asupra “renaşterii” în tricoul Fiorentinei (2006- prezent).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com