Bunicule, ai si tu pitiponci la tine in curte?

In spatele fiecarui barbat de succes sunt cate doua pitipoance care ajung vedete... . Asa as putea sa incep acest editorial. Dar o sa il incep altfel.
Nu vi se pare ca unii romani sunt ca oile? Daca oaia sefa se duce intr-o directie, hop si restul. Acum 80% sin populatia tarisoarei s-a aliat ca sa spuna ca Mutu e iar nebun, ca e iar afemeiat si ca joaca prost si asa mai departe... Asta din cauza ca a fost pozat cu Alex, cu Crang si cu Cristea la masa cu doua pitipoance obraznice. Cu ce sa se dintreze mai usor si de ce sa faci misto in tara asta decat de doua pitipoance proaste, una blonda, alta bruneta. care bolborosesc agramat despre cat de vedete sunt ele si despre cum ai discoteci in Ibitza.
Sincer, daca as fi fost in locul lui Adi, si eu ma distram la un suc cu paparudele astea doua la fel de tare! Mai ales ca una sustinea cu mandrie ca avut relatii cu nu stiu ce alt mareeeeeee fotbalist prin Spania, iar alta se da mare artista prin Popesti-Leordeni si Adunatii Copacel ... Comice rau fetele...
Ce mi s-a parut insa deranjant a fost tupeul cu care tinerele au vrut sa ajunga peste noapte vedete, cum au organizat ele chiar si o conferinta de presa pe tema asta. Si inca ceva: dupa ce au mancat si au baut pe banii lui Mutu, sa ii faca pe fotbalist si pe prietenii lui niste betivi!
Si stiti ce mai enerveaza? Pudibonderistii astia din sport, care isi insala partenerele pe unde apuca, inainte si dupa toate meciurile importante, dar care au sters pe jos cu Mutu.
Articolul de mai sus este scris de Ioana Popescu si a aparut in revista Soc. Mi se pare super tare ... Ioana are multe dreptate. Ar trebui sa citeasca si pitele alea 2 care se dau mari cu Mutu ca au stat cu el la masa.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com