Anturajul!

Cat de mult conteaza anturajul pentru o persoana? Enorm de mult! Mai ales pentru o persoana expusa.
Domnul Nicu Gheara a spus ieri seara la Digi Sport ca exista o persoana in anturajul lui Adi, care nu nu ar trebui sa fie. Si Adrian a recunoscut ca nasul sau Nicu Gheara a fost impotriva unei persoane din anturajul sau, dar nici unul dintre cei doi, nu au dat nume.
Dupa “scandalul Chelsea” toata lumea a spus ca anturajul a fost de vina. Dar nici atunci … cum nici acum nu se da nume. Ei bine, eu dau. Este vorba de Crang. Un om destul de controversat, as putea spune chiar dubios. S-a spus ca perioada neagra a lui Mutu la Chelsea i s-a datorat in mare parte.
Sper din tot sufletul ca domnul Nicu Gheara, Consuelo, parintii lui Adrian si toti cei care tin la el cu adevarat, sa ii deschida lui Adi ochii. Crang nu are ce cauta in viata lui.
Tin sa precizet, ca tot ceea ce e scris mai sus, e semnat de o mare fana a lui Adrian Mutu. O fana adevarata!!!
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com