Motivul rupturii dintre Mutu si nasul sau

Cuvintele grele pe care Briliantul si Nicu Gheara si le-au adresat vin ca urmare a unei intamplari petrecuta la Klagenfurt, la meciul Austria - Romania.


Adrian Mutu nu a putut evolua atunci din cauza unei accidentari si urma sa vada partida din tribuna alaturi de Gheara. Cu doar cateva minute inainte de fluierul de start, fotbalistul s-a scuzat: Nasule, lipsesc putin. Trebuie sa ma intalnesc cu niste prieteni. Nu s-a mai intors la meciul pe care tricolorii l-au pierdut cu 2-1, iar lui Gheara i-a sarit tandara. Banuia ca il va gasi pe Briliant in restaurantul in care chiar el il dusese inaintea meciului si s-a dus acolo. A avut dreptate. Gheara a povestit la emisiunea Fbrica de Sport de la Telesport ca Mutu era la masa cu doi prieteni. Imediat l-a luat la tinta: Asa intelegi tu sa-ti respecti nasul? Zici ca lipsesti putin si ma lasi sa te astept acolo mai bine de o ora. Mai si joaca echipa nationala. Ce fel de exemplu dai tu? Nici nu te intereseaza ca Romania e invinsa de Austria. Ramai cu anturajul tau, daca nu vrei sa asculti ce te invat eu, a tunat Gheara si a parasit restaurantul. De atunci, cei doi au evitat sa-si vorbeasca.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com