"Mutu? Nimeni nu-i de neînlocuit! Echipa lui Lucescu nu-i o speranţă!" Băsescu despre naţională

Traian Băsescu a făcut radiografia naţionalei după cea mai slabă campanie din istorie! Băsescu spune că Răzvan Lucescu nu este încă pe drumul pe care îl vrea. Ce crede preşedintele despre scandalul Mutu? "Nimeni nu e de neînlocuit!"


"Nu m-am simţit umilit [n.r. după 0-5 cu Serbia]. Am simţit că trebuie să o luăm de la capăt. Asta am simţit când am văzut ce nu putem face în meciul cu Serbia. Poate Răzvan Lucescu are dreptate cu ceea ce face, trebuie să încerce diferite formule de echipă. Dar stadiul la care a ajuns naţionala de când a preluat-o, şi asta nu e un reproş la adresa lui, e departe de a reprezenta o speranţă", a declarat Traian Băsescu pentru Sport.ro.
Mutu este principala ţinta a suporterilor după umilinţa de la Belgrad şi escapadele sale. Băsescu îi dă dreptate lui Lucescu în intenţia lui de a renunţa la starul Fiorentinei

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com