Mutu, OUT de la nationala?: "Cine nu e responsabil se elimina singur!"

Razvan Lucescu este total dezamagit de atitudinea lui Adrian Mutu la echipa nationala insa nu vrea sa spuna daca a renuntat definitiv la el.


"Nu are rost sa ne gandim la un jucator care nu este cu noi." este raspunsul la intrebarea de pe buzele tuturor romanilor. Razvan Lucescu motiveaza inca odata de ce alege sa taca in momentul in care vine vorba despre viitorul lui Mutu la nationala: "Eu sunt antrenor de echipa nationala, nu pot sa dau pe nimeni afara. Eu pot doar sa nu mai convoc. Fara sa provoc polemica care si asa este destula in jurul echipei nationale.!"a spus Lucescu jr. la Digisport.
"Nu este normal sa petreci pana la 3 dimineata cand vii la nationala. Este important sa vii cu mintea curata atunci cand esti convocat. Eu incerc prin felul acesta de a fi al meu sa ii responsabilizez pe jucatori. Le-am spus intotdeauna jucatorilor ca daca nu sunt responsabili in afara terenului, nu pot fi nici in teren. Cel mai important este cum isi aseaza viata. Chivu este un exemplu din acest punct de vedere. Castiga tot peste tot unde se duce, incepand de la Ajax. Cine nu intelege se elimina. Nu vreau sa fac tam tam. Concluziile sunt trase." a mai spus acesta.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com