La pamant! "Mutu, emblema nulitatii la Fiorentina!"

Site-ul fiorentinanews.com a scris ca atacantul Adrian Mutu a fost "emblema nulitatii", dupa prestatia modesta avuta de roman in partida pe care echipa sa, Fiorentina, a pierdut-o, miercuri, in deplasare, scor 1-2, cu formatia Genoa.
Sursa citata i-a acordat nota 4 internationalului roman. "Mutu a fost emblema nulitatii. Nu stim ce se intampla in mintea lui, dar pe teren nu a creat nimic. A fost o seara cu adevarat trista in care nimic nu i-a iesit", a scris fiorentinanews.com.


Site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 4,5 pe Mutu: "S-a vazut putin, nu a fost adevaratul Mutu. Trebuie sa munceasca pentru a-si imbunatati jocul".Site-urile calciomercato.it, goal.com, pianetagenoa1893.net si fiorentina.it i-au acordat nota 5 atacantului roman. "In umbra si iesit din forma", a scris calciomercato.it.
"Anul trecut, romanul a fost autorul unei incredibile triple cu Genoa si a adus un punct Fiorentinei. De aceasta data nu a jucat nimic, practic s-a ascuns de minge", a notat goal.com.
"Mutu nu a existat. Se poate spune ca nu este in forma, dar un merit au si fundasii adversi", a scris pianetagenoa1893.net.
"Romanul este in umbra. Si-a consumat o mare parte din energie certandu-se cu arbitrul. A fost putin lucid si prea putin precis", a notat firenzeviola.it.
Site-urile fiorentina.it, violaplanet.com si violanews.com l-au notat cu 5,5 pe Adrian Mutu. "Mutu nu este in cea mai buna conditie fizica. Nu a convins si a fost departe de prestatia de la Budapesta", a scris fiorentina.it.
"Mutu nu a reusit sa repete prestatia de exceptie de anul trecut. A fost aproape de gol dupa un corner executat de Vargas, dar in general nu a reusit sa puna in pericol poarta adversa", a notat violaplanet.com.
"Romanul a inceput variind mult pozitia in atac. Odata cu intrarea lui Marchionni a revenit in zona cebtrala, in spatele lui Gilardino. Multa miscare si dorinta, dar putina precizie", a scris violanews.com.
Cotidianul Il Tempo i-a acordat nota 6 internationalului roman. "Se poate spune ca Mutu este in crestere dupa debutul de sezon dezastruos. Dar de la el se asteapta intotdeauna mai mult", a scris Il Tempo.
Adrian Mutu a fost integralist in partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, miercuri, in deplasare, scor 1-2, in fata formatiei Genoa, in etapa a 10-a din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com