A vrut Mutu sa "tranteasca meciul cu sarbii?

Meciul cu Serbia, scor 0-5, a dat naştere unui întreg şir de scandaluri. Încă unul stă să explodeze. Şi tot cu Mutu în rol principal. Surse apropiate lui Lucescu jr, care ieri n-a răspuns la telefon, susţin că motivul pentru care selecţionerul este în scandal cu Mutu ar fi că piteşteanul ar fi fost de acord cu un "blat” în meciul de la Belgrad.

Meciul cu Serbia de pe 10 octombrie nu mai avea nicio semnificaţie în condiţiile în care naţionala ratase deja calificarea la CM. Orgoliul şi, poate, palmaresul tricolorilor ar fi fost singurele mize. Primul meci în care îl avea la dispoziţie pe Adrian Mutu i-a adus selecţionerului numai necazuri. Înainte de plecarea la Belgrad, Mutu a făcut-o lată într-un club bucureştean împreună cu dinamovistul Adrian Cristea. Au băut, iar două fete le-au ţinut companie. Lucescu n-a vrut să comenteze prea mult ieşirea. Era însă mai mult decât clar, ştiindu-l pe selecţioner, că la o nouă abatere ar fi trecut la măsuri drastice. Următorul eveniment neplăcut s-a produs înaintea meciului de la Belgrad, povestesc apropiaţii tehnicianului naţionalei. Mutu şi-ar fi surprins colegii de vestiar când le-a spus: "De ce să nu trântim meciul cu sârbii, şi-aşa noi nu mai avem ce câştiga, campania asta de calificare oricum a fost ratată! Să meargă ei la mondiale!”. Potrivit surselor apropiate naţionalei, înţelegerea s-ar fi făcut prin intermediul fostului coechipier al lui Mutu la Fiorentina, actualmente coleg cu Marica la Stuttgart, Zdravko Kuzmanovici, mai spun martorii. Bineînţeles, cei care l-au auzit pe Mutu n-au aşteptat prea multe şi s-au dus la selecţioner pentru a-i comunica. Răzvan Lucescu a recurs şi el la o stratagemă, din câte se pare. Cu doar câteva ore înaintea jocului, l-a întrebat: "Adi ai să-mi zici ceva?”. Dându-şi seama că selecţionerul a aflat, Mutu a răspuns jenat: "A fost doar o glumă, doar nu crezi că sunt în stare de aşa ceva”.
Nu-l mai convoacă
Glumă sau nu, sursele noastre spun că Lucescu jr a băgat la cap atitudinea lui Mutu. Inclusiv introducerea lui din primul minut a făcut parte din strategia antrenorului, pentru a vedea cum evoluează jucătorul Fiorentinei. A doua zi, când a vizionat casetele meciului, Răzvan a studiat îndeaproape tot jocul lui Mutu şi suspiciunea lui s-a accentuat, dar s-a ferit să o facă publică deoarece până acum nu nicio dovadă palpabilă. Plecarea valvârtej de după meci poate fi şi acesta un gest care-l poate incrimina pe Mutu. Apropiaţii naţionalei spun că Mutu a preferat să-şi ia tălpăşiţa în acest mod ruşinat de cele petrecute şi nu acea întâlnire de la Novi Sad cu avocaţii care urmau să-l apere în procesul cu Chelsea. Aceleaşi surse ne-au spus că selecţionerul este hotărât să nu-l mai convoace pe "Briliant” la lot, pentru că a stricat atmosfera în sânul echipei.
"Nu cred aşa ceva. Pentru asta trebuie dovezi. Aşa poate să spună oricine, orice. Cine recunoaşte aşa ceva?!” Dumitru Dragomir

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com