ISTORIE!!! 4 romani in echipa etapei in Champions League!

Intr-o etapa nebuna pentru Romania in Champions League, UEFA a desemnat 4 jucatori romani in 11-le ideal.
Daniel Tudor, Galamaz si Bilasco de la Unirea, plus Mutu de la Fiorentina, stau alaturi de Fabregas de la Arsenal in echipa de vis UEFA dupa etapa a 3-a a meciurilor de Liga.


Mutu:Victoria reusita de Fiorentina, 2-0 cu Liverpool in etapa a doua a crescut asteptarile la Firenze, astfel incat victoria cu Debrecen era luata drept certa. Dupa golul de inceput de meci al lui Debrecen, Fiorentina a revenit in meci datorita dublei vitale reusite de Mutu.
Iata echipa etapei:Daniel Tudor (Unirea Urziceni) - George Galamaz (Unirea Urziceni), Squillaci (Sevilla), Khachridi (Dinamo Kiev), Heinze (Marseille) - Fabregas (Arsenal), Ryazantsev (Rubin Kazan), Karadeniz (Rubin Kazan), Magrao (Dinamo Kiev) - Bilasco (Unirea Urziceni), Mutu (Fiorentina)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com