Mutu e out?

Astăzi ar urma să fie trimise telegramele de convocare pentru stranieri, în vederea amicalului cu Polonia, de pe 14 noiembrie. În mod evident, Mutu nu se va regăsi printre cei care vor primi telegrame.


Coincidenţă sau nu, selecţionerul Răzvan Lucescu a ales să schimbe politica de comunicare a celor selecţionaţi înaintea unui meci al echipei naţionale tocmai la prima partidă pe care tricolorii o vor disputa fără Adrian Mutu. Astfel, dacă până acum lista stranierilor era făcută publică imediat după ce telegramele de convocare erau trimise, de acum înainte, federaţia nu va anunţa decât lotul complet, cu trei sau patru zile înainte de convocare. Astfel, din punct de vedere oficial, nu se va şti decât în preajma meciului cu Polonia că Mutu nu mai intră în vederile lui Lucescu jr!
Glume cu Mutu
La săptămâni distanţă de meciul catastrofal din Serbia încep să apară tot felul de zvonuri bizare cu privire la circumstanţele în care s-a desfăşurat acesta. Astfel, înaintea deplasării la Belgrad, mai exact miercuri, se pare că Adrian Mutu a făcut o glumă bizară. "Hai să câştigăm şi noi ceva dacă tot nu mai avem şanse", s-ar fi exprimat decarul în faţa câtorva dintre colegii săi. Reacţia respectivilor a fost una de înmărmurire. După ce a auzit acest lucru, Răzvan Lucescu a cerut explicaţii: "Adi, ai să ne comunici ceva?". Răspunsul a fost unul de genul: "Am glumit şi eu, Răzvan. Hai să-i batem!". Asociind acest episod cu plecarea intempestivă a lui Mutu spre Novi Sad la finalul meciului i-a determinat pe oficialii FRF şi pe selecţioner să suspecteze lucruri mult mai grave decât o simplă noapte de distracţie la care ar fi participat Mutu în Serbia. De aici şi decizia fermă de a nu-l mai aduce la echipa naţională pe viitor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com