Mutu, profesionistul!

Într-un interviu acordat presei italiene, «Briliantul»consideră că s-a comportat corect la naţională
Internaţionalul român Adrian Mutu (30 de ani) continuă să susţină că nu a greşit cu nimic înainte şi după meciul Serbia - România (5-0), penultimul joc din preliminariile Mondialului din 2010.
“Nu am făcut nimic rău şi ţin să reamintesc că m-am comportat întotdeauna ca un profesionist. Nimeni nu poate pune la îndoială acest lucru. Poate că toate reacţiile astea s-au produs deoarece se aşteaptă mereu foarte mult din partea mea, nu vreau să mă gândesc la alte interese. În România sunt un jucător important, ca şi căpitanul Chivu, iar oamenii vor tot timpul maximum din partea noastră.


Împotriva Serbiei am dezamăgit, însă înfrângerea nu a fost doar din vina noastră”, a precizat Mutu într-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica.
"Consuelo are mare încredere în mine"
Referindu-se la “escapadele” sale, înainte şi după meciul cu Serbia, atacantul Fiorentinei a precizat: “Dacă soţia mea nu ştia de ce este în stare presa română şi dacă nu avea mare încredere în mine, puteam avea probleme. Din fericire, Consuelo e o femeie inteligentă şi ştie că tot ce s-a scris despre mine sunt invenţii”.
E ţinut din scurt acasă
“La Firenze, Mutu are soţia şi copiii şi nu poate să iasă prea mult din casă. Din acest motiv, când vine la naţională mai are câte o ieşire. Adrian este aşa de petrecăreţ încă de când era mic. Deşi are 30 de ani şi trei copii, e greu să se mai schimbe acum”, a spus agentul Victor Becali (foto), la GSP TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com