"Sa se faca actor in telenovele cu tigani"

Politicianul i-a recomandat „fitosului” jucator al Fiorentinei sa incerce cariere in care„cerceii, belciugele, straturile de gel” si atitudinea sa sint mult mai potrivite decit in sportul de performanta.
Mutu a devenit din nou un caz, intens dezbatut, dupa ce selectionerul Razvan Lucescu a decis sa renunte sa se mai bazeze pe el, cit timp vedeta nationalei afisaza la convocari o atitudine rebela si lipsita de profesionalism, ce pare molipsitoare si pentru alti jucatori. Doi prezidentiabili nu s-au sfiit sa-si faca publica parerea despre „cazul Mutu”. Daca Traian Basescu s-a multumit sa spuna doar ca atacantul Fiorentinei nu este indispensabil, Corneliu Vadim Tudor a „maturat pe jos” cu Briliantul, dezamagit de prestatia, dar mai ales de atitudinea acestuia inaintea, in timpul si dupa meciul cu Serbia.


„Trebuia exclus de mult”
Tribunul a concluzionat in „Romania Mare” ca dezastrul echipei nationale este explicabil mai ales prin prisma atitudinii lui Adrian Mutu, caruia i-a si gasit citeva meserii mult mai potrivite stilului sau, pe care nu-l vede compatibil cu sportul de performanta. „La nici o echipa de fotbal din Europa civilizata nu se permit acte de indisciplina asa cum se intimpla la nationala noastra. Uitati-va la acest Mutu. Jucator bun, intr-adevar, dar bolnav de vedetism. Ne aducem aminte o scena, petrecuta in anii 90 la FC Arges, cind marele Dobrin ca antrenor, a vrut sa-l inlocuiasca pe Mutu, la un moment dat. Dar asta a refuzat sa iasa de pe teren! El, un mucos! Un fitingau, care n-avea dreptul nici sa-i care echipamentul sportivului si omului remarcabil care era Dobrin! Ei, bine, in acel moment ar fi trebuit eliminat Mutu din viata sportiva! Daca asta zacea in el, atunci n-avea ce cauta in sport. Sa se faca fotomodel, ca tot ii plac cerceii, belciugele si gelul de par, ori sa se faca actor de telenovele cu tigani – dar nu sportiv de performanta. Nu-i de mirare ca cea mai cumplita rusine pe care a patit-o, vreodata, un fotbalist roman i se datoreaza acestui Mutu: a fost prins ca se drogheaza! Unde ai invatat tu ma, prostule, viciul asta sinucigas? Noi stim ca ai parinti cumsecade”, i-a transmis Vadim lui Mutu prin „Romania Mare”.

Inger si demon
Considerat acum „omul negru” al nationalei, dupa chefurile dinaintea si dupa meciul cu Serbia, care au readus in memoria microbistilor multiplele sale escapade extrasportive de pe parcursul evolutiei acestei „generatii ratate”, Mutu si-a dovedit clasa la echipa de club. Briliantul a fost decisiv pentru Fiorentina, in victoria cu 4-3 obtinuta de italieni in Ungaria, cu Debrecen, marcind doua goluri si fiind coautor la celelalte doua ale echipei sale. Mircea Sandu, care a vazut acel meci „pe viu”, l-a convins pe Razvan Lucescu sa mai lase totusi o portita deschisa privind viitorul lui Mutu la nationala, pentru ca acesta, cu evolutii de genul celei aratate in acest meci de Liga Campionilor si o atitudine usor mai profesionista, poate fi salvarea nationalei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com