Glume din Germania

Astazi site-ul 4-4-2.com vorbeste de unele tratative intre Fiorentina si AC Milan pentru un schimb de atacanti: Klaas-Jan Huntelaar plus cinci milioane de euro la Florenta, Adrian Mutu la AC Milan. Se scrie de asemenea ca Mutu ar fi de acord sa mearga la Milano, in vreme ce Huntelaar nu ar fi de acord sa mearga la Fiorentina", noteaza site-ul italian, care considera aceasta ipoteza drept putin probabila.



Site-ul Violaplanet.com aprecizaza ca acest zvon "mai degraba decat a fi aproape de realitate, pare a fi o farsa uriasa". In vreme ce, site-ul fanilor echipei din Florenta, Fiorentinanews.com, considera ca aceasta ipoteza este "gluma cea mai amuzata legata de perioada de transferuri".
Adrian Mutu a jucat in prima repriza a partidei pe care echipa sa, AC Fiorentina, a pierdut-o, duminica, pe teren propriu, scor 0-1, cu formatia SSC Napoli, in etapa a IX-a din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com