Fantomă în port

Cu Mutu integralist, însă inexistent, Viola s-a înclinat la Genova şi a căzut pe locul 8.
Fiorentina şi-a continuat seria fără victorie de o lună în Serie A, cedînd cu Genoa (0-1). La al treilea meci consecutiv ca titular, Mutu a fost utilizat în spatele singurului atacant, Gilardino.


Primul sfert de oră s-a jucat pe contre, cu situaţii la ambele porţi, ratate de Sculli, respectiv Montolivo. Dacă în sezonul trecut semna un hat-trick pe "Marassi", aseară Adrian a fost bine păzit, Papastathopoulos şi Biava faultîndu-l tare. Frey a făcut iar minuni, salvînd extraordinar la tirurile în serie ale gazdelor. S-a predat însă, la execuţia superbă cu călcîiul reuşită de Palladino, după pasa filtrantă a lui Sculli, care a păcălit ieşirea la ofsaid a Violei.
Fiorentina s-a trezit după pauză, nu şi Mutu. Prandelli a mutat inspirat, cu Marchionni în locul lui Jovetici. Iar după două bare, ţintite de Marchionni şi Gamberini, chiar noul intrat a egalat! Gasperini l-a imitat cu Mesto. Aruncat în teren de 5 minute, a readus Genoa la putere. Amelia a închis poarta pînă la final, la "capul" lui Dainelli şi la ocaziile lui Montolivo şi debutantul Castillo. Abia în minutul 88, l-am descoperit pe Mutu, şut "peste". A rămas 2-1.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com