În rezervă

Mutu a intrat abia în minutul 69, iar Viola a ţinut pasul cu torinezii şi în teren, dar şi în clasament.
Fiorentina i-a prelungit seria de patru jocuri fără victorie lui Juventus, cu care a remizat aseară (1-1). Viola a început fără Mutu, dar cu tupeu şi, la prima ocazie, a punctat. Jovetici l-a deschis pe Vargas şi peruanul dorit de Real Madrid l-a executat pe Buffon. Dincolo, Frey a scos şutul lui Iaquinta. Dar s-a predat la combinaţia rapidă Iaquinta - Amauri. Brazilianul a egalat simplu, reluînd în poarta goală, o reuşită după 8 luni de abstinenţă! Egal la pauză (1-1), deşi au mai fost cîteva bune ocazii, Jovetici, Vargas şi Poulsen putînd modifica tabela.


Ritmul electrizant s-a păstrat şi după reluare, în ciuda ploii torenţiale. S-a jucat tot pe contre. Amauri şi Felipe Melo au creat panică în careul viola, dar au ratat golul desprinderii.
Abia în minutul 69, Mutu a preluat ştafeta de la Jovetici. Şi-a testat rapid tirul, însă Chiellini a
deviat în corner. Mai tîrziu, Dainelli, din plonjon, a reluat cu capul "peste". Nici intrarea lui Trezeguet, în locul modestului Diego, şi nici forcingul haotic al Violei n-au schimbat scorul.
Fener insistă
După escapadele de la "naţională" şi durerile la genunchi, Mutu a trecut pe banca de rezerve. Prandelli l-a titularizat pe Jovetici şi atacantul viola e tot mai aproape de transferul în Turcia în iarnă, Fenerbahce tentîndu-l, scrie Milliyet, cu un salariu anual de 4-5 milioane de euro. Acelaşi ziar dezvăluie că Mutu mai are oferte din Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com