Familia îl retrage pe Mutu de la naţională

Mama fotbalistului de la Fiorentina susţine că va insista ca „Briliantul” să nu mai dea curs eventualelor convocări sub tricolor.
România a încheiat, miercuri seară, cea mai neagră campanie de calificare din istoria naţionalei de fotbal, terminând Grupa 7 pe un ruşinos loc cinci (după Serbia, Franţa, Austria, Lituania, dar îna intea „pescarilor” din Insulele Feroe, pe care i-am şi învins, acum două zile, la Piatra Neamţ, cu 3-1). Dincolo de o ratare lamentabilă a calificării la Mondiale, prima reprezentativă l-a pierdut şi pe cel mai valoros fotbalist al ei: Adrian Mutu, aflat în conflict cu Răzvan Lucescu şi cu oficialii FRF, după ce a petrecut înainte şi după meciul cu Serbia.


Sandu, solidar cu Gheară
În ceea ce-l priveşte pe selecţioner, decizia în privinţa lui Mutu a fost deja luată, chiar dacă ea nu este încă făcută publică: jucătorul, aflat oricum la apusul carierei (în ianuarie, va împlini 31 de ani), nu va mai fi convocat pentru preliminariilor Europenelor din 2012. Iniţiativa antrenorului este susţinută puternic de federali.
„Nu-i obligatoriu să-l iertăm pe Mutu. Nu-i poate fi trecut chiar orice cu vederea. Răzvan poate renunţa la el. Indiferent ce valoare ai, nu poţi destabiliza echipa”, s-a pronunat, miercuri seară, preşedintele FRF Mircea Sandu, care îi face astfel jocurile lui Nicu Gheară, naşul fotbalistului. Gheară şi Mutu s-au certat, jucătorul reproşându-i controversatului om de afaceri că a pus la cale discreditarea lui prin chemarea a două fete şi a paparazzilor în localul în care jucătorul s-a aflat, marţi seară, împreună cu prietenii săi.
Adrian Mutu stă, deocamdată, la cutie, în războiul cu Răzvan Lucescu. În numele vedetei au vorbit, ieri, rudele sale, care au o problemă cu presa. „Dacă vreţi să-l ajutaţi, trebuie să retractaţi tot ceea ce s-a scris despre el! Voi sta de vorbă cu fiul meu, pentru a-l convinge să renunţe la naţională. N-a fost doar Adi pe teren cu Serbia, au fost 11 jucători. El a ieşit la scorul de 0-3. Adi e atacant, nu apărător, ca să scoată goluri”, ne-a declarat Rodica Mutu, mama fotbalistului. „După ce s-a scris în presă, nu cred că mai avem nimic de spus. Ani la rând, Adrian a respectat tricoul naţionalei. Voi n-aţi făcut altceva decât să-l terfeliţi. Părinţii săi sunt supăraţi pe fiica lor, Laura, care este jurnalistă la «Libertatea» (n.r. - ziarul care a publicat pozele cu Mutu în bar alături de cele două fete)”, adaugă Maria, mătuşa lui Adi.
A mai fost sfătuit să renunţe
Nu e prima oară când Mutu este îndemnat să renunţe la naţională, chiar da că situaţia de-acum este mult diferită, el fiind mai aproape de o excludere decât în poziţia de a pune condiţii. În decembrie 2008, Spiridon Mutu, tatăl jucătorului, i-a cerut „Briliantului” să nu mai dea curs convocărilor, după ce fanii Stelei l-au numit „drogat”, la un meci disputat în Ghencea cu Fiorentina. „În troaca din Ghencea, lăturile au fost la ele acasă. Adi să vină la naţională, dar pe oricare alt stadion în afara celui din Ghencea”, a răbufnit Spiridon Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com