Mutu - Toni, atac pentru Fener

Anunţat titular în meciul de azi al Fiorentinei cu Debrecen, Adi Mutu ar putea reface cât de curând cuplul de atac cu prietenul Toni la Fenerbahce Istanbul!


"Mai degrabă ajuţi un condamnat să evadeze de la Yedikule decât să obţii o informaţie de la Fenerbahce despre un eventual transfer", obişnuiesc să spună, mai în glumă, mai în serios, ziariştii din Istanbul. Chiar şi aşa, de dincolo de porţile stadionului "Sukru Saracoglu" tot au răzbătut câteva ştiri despre o importantă lovitură a iernii. Este vorba de întărirea compartimentului ofensiv, de al cărui randament tehnicianul german Christoph Daum s-a plâns şefilor pentru inconstanţă. Şi numele care se află în pole-position sunt Adi Mutu şi Luca Toni, situaţia italianului la Bayern München, de la venirea pe bancă a olandezului Louis van Gaal,fiind destul de delicată.
Mutu e prioritatea turcilor
De ce îi vor turcii pe amândoi nu e greu de înţeles. Toni are 33 de ani, dar rămâne un vârf de gura porţii extrem de redutabil, iar Mutu, obiectivul prioritar, este considerat la orice oră peste spaniolul Guiza. Problema banilor nu a fost niciodată un obstacol la Fenerbahce, club care asigură salarii mari, între 3 şi 4,5 milioane de euro pe an, la care se adaugă bonusurile pentru performanţe, un jucător de top putând lejer ajunge la 10 milioane pe sezon. Mutu este obiectivul prioritar, dar aducerea lui Toni poate fi o bilă albă în plus pentru un răspuns pozitiv al românului, cunoscându-se prietenia dintre cei doi, de pe vremea când alcătuiau atacul Fiorentinei.
Mutu va fi titular cu Debrecen. "Rivalul" Jovetic va lua loc pe bancă, Prandelli motivând decizia prin numărul mare de meciuri susţinut de noul "Il Fenomeno" viola până acum.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com