Mutu, apărat de Becali: "A stat până la 2, nu 3 noaptea!

Victor Becali spune că Mutu este vinovat pentru un singur lucru: că nu şi-a luat la revedere de la Răzvan Lucescu. Impresarul nu crede că Mutu va mai fi chemat la naţională, dar că va veni oricând, dacă va fi cazul!


"A fost şi Giovani la întâlnirea de la Novi Sad, dar nu imediat după meci, ci mai târziu în noapte. Dar asta nu înseamnă că s-a întâlnit cu Buturovici, pentru că a avut de discutat cu avocaţii despre situaţia lui Mutu. Adrian nici nu îl cunoaştea pe sârb, de care nici nu sunt sigur că este interlop. Atunci l-a văzut pentru prima dată", a declarat Victor Becali la Sport.ro
Impresarul spune că Mutu va veni oricând va fi chemat la naţională
"La cum stau lucrurile acum, nu cred că Mutu va fi chemat, dar nu va refuza dacă va fi selecţionat de către Răzvan Lucescu"Mutu a stat până la 2 noaptea! În Italia e alt fus orar!"
Mutu este vinovat pentru că nu şi-a luat rămas bun de la Răzvan Lucescu.
Şi-a ştirbit un pic imaginea. Fetele alea două, ce să spun despre ele? Sunt şi ele acum cunoscute. Poate e mai rău de ele acum. Cu bruneta nu am nimic. Dar cu blonda....cică părinţii ei sunt în stare de şoc după faza cu Mutu. Păi, când poza goală în ziare, cum erau? Mutu a stat până la 2! Italia are alt fus orar. Când la noi e 3 la ei e 2. E alt fus orar şi el e obişnuit cu alt fus orar", spune Victor Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com