Mutu are nevoie de cate un scandal ca sa joace bine

Impresarul jucatorului spune ca evolutia acestuia din Liga Campionilor este un semn clar ca oamenii care raspund de echipa nationala nu pot gandi viitorul fara a-l lua in calcul pe atacantul Fiorentinei.


Evolutie entuziasmanta a lui Adrian Mutu in Champions League. Presa din Italia i-a dedicat spatii generoase atacantului Fiorentinei dupa ce acesta a inscris doua goluri si a dat o pasa decisiva in partida cu gruparea maghiara Debrecen. Dupa ultimele scandaluri de la echipa nationala, Adrian Mutu si-a recapatat prin evolutia de marti supranumele de Il Fenomeno. Cred ca a demonstrat inca o data faptul ca este un jucator de mare valoare. A jucat perfect. Poate ca si ultimele scandaluri l-au ambitionat, fiindca s-a vazut in modul cum a evoluat. Pana la urma i-au facut un mare bine, iar el a iesit din ele cu capul sus. Ce sa facem? Asta e Mutu, poate are nevoie si de cate un scandal ca sa joace bine, a declarat, pentru CANCAN, Victor Becali. Acesta a mai spus ca dupa felul in care a evoluat in meciul de la Debrecen, atacantul Fiorentinei a demonstrat ca nu poate sa nu fie luat in calcul de selectionerul Razvan Lucescu. Este clar ca echipa nationala are nevoie de el pe viitor. Nu se poate gandi viitorul fara Adi Mutu. Cred ca cel putin doi-trei ani el mai poate juca la capacitate maxima, a mai spus impresarul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com