VIDEO Mutu, regretat de suporterii Romei, pe muzică! Ascultă melodia!

Suporterii romani sunt recunoscuţi ca fiind cei mai pasionali din Italia. Din păcate pentru "giallorossi", AS Roma trece prin momente grele, suporterii acuzând gestiunea dezastruoasă a Rosellei Sensi, preşedinta clubului. "Tifosi" clubului protestează împotriva acesteia şi asemeni suporterilor stelişti, îi cer acesteia să vândă clubul, înainte de a fi îngropat definitiv. Pe lângă mai multe mitinguri de protest la Trigoria, baza de antrenament a Romei, unul din cei mai faimoşi suporteri ai echipei, cântăreţul Brusco, a compus un cântec prin care îi cere Rosellei să vândă clubul. În afară de subiectul melodiei, identic cu dezideratul suporterilor stelişti, aceasta mai prezintă interes şi pentru că muzicianul italian aduce în discuţie şi numele lui... Adrian Mutu. Numele cântecului este sugestiv " La Sensi che mi piace", adică "Acea Sensi care-mi place".


Brusco îl compară pe Mutu cu magnatul George Soros, în sensul că deşi amândoi au fost aproape de a sosi la clubul roman, nici unul nu a ajuns în Caput Mundi. Cu alte cuvinte, Rosella Sensi este acuzată că nu a întărit echipa cu un jucător ca "Il Fenomeno" de la Fiorentina, nici nu a vândut-o unui om mai puternic din punct de vedere financiar. De asemenea, cântăreţul îi reproşează Rosellei că un club ca Roma nu poate fi tratat ca o moştenire de familie, indiferent de cine l-a condus.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com