Adrian Mutu, la tribunalul antrenorilor

Internationalul Adrian Mutu reuseste sa tina prima pagina a ziarelor, insa, din pacate, nu prin reusite de exceptie, ci prin controversele pe care le stirneste. Dupa scandalurile sexuale in care a fost implicat si cel legat de consumul de droguri, care nu a fost solutionat nici in ziua de azi, se pare ca „Briliantul“ nu a tras nicio invatatura...


Inaintea meciului cu Serbia si imediat dupa terminarea acestuia, Adrian Mutu a demonstrat ca a revenit la obiceiurile care l-au consacrat si a petrecut de zor, alaturi de prieteni, inecindu-si tot amarul in mai multe pahare cu licoare bahica. Drept urmare, toata lumea, in frunte cu nasul fotbalistului, Nicu Gheara, cel care il protejase pina acum in fata oricarui atac, a sarit la gitul jucatorului, aducindu-i tot felul de acuzatii, de la faptul ca nu poate renunta la bautura pina la indisciplina si la lipsa de respect fata de colegi si selectioner. Toate acestea au atras excluderea „Briliantului“ din lotul nationalei pentru viitoarele meciuri si o relatie tensionata cu Razvan Lucescu. Totusi, iata ca Mutu nu este singur in fata tirului de reprosuri...
Dinu, Raducanu si Dumitrache, exemple de cheflii
Impotriva corului de fluieraturi adresate lui Adrian Mutu se ridica primul antrenor al acestuia, de pe vremea cind „Briliantul“ evolua la centrul de copii si juniori ai lui FC Arges, Mihai Ianovschi. „Eu l-am antrenat noua ani pe Adi si pot spune ca il cunosc cel mai bine. Nu e normal cum s-a procedat cu el. Credeti ca celelalte generatii nu aveau probleme? Va spun eu ca era la fel. Dobrin, Dinu, Raducanu, Dumitrache si altii, toti beau cite un sprit, dar nu se facea atita caz. Presa nu sarea la gitul lor sa-i desfiinteze dupa ce pierdeau un meci. Erau valori nationale si nu-i punea nimeni la zid“, ne-a declarat cel care l-a format pe Mutu ca fotbalist.



„Publicul il va cere pe la nationala!
“In ceea ce priveste situatia disperata pe care o traverseaza nationala antrenata de Razvan Lucescu, Ianovschi este de parere ca nu e normal ca toate criticile sa fie indreptate doar impotriva liderului ei, Adi Mutu. „Jocul nu a mers, iar Adi vine dupa o accidentare si nu poate fi in forma maxima. De lucrurile acestea nu se tine cont. Toti au zis ca Mutu e de vina. Pentru ce e de vina, a jucat singur, ca numai el sa fie tras la raspundere? Domnule, daca nu e bun, nu-l mai convoca, dar, in mod sigur, daca nu o sa fie convocat si nationala o sa piarda, toata lumea va huidui si-l vor chema pe Mutu, pentru ca, intr-adevar, este un jucator genial, iar dupa parerea mea este o valoare nationala“, a declarat antrenorul.
Cu toate acestea, se pare ca desele „iesiri in decor“ ale lui Mutu i-au atras antipatia lui Razvan Lucescu si sint slabe sperante ca jucatorul Fiorentinei sa mai fie convocat, cel putin in perioada imediat urmatoare.
Florin Halagian: „Tuturor romanilor le place spritul! Ce aveti cu Adi?
“Surprinzator, printre aparatorii lui Mutu se afla reputatul tehnician Florin Halagian, in virsta de 70 de ani, devenit celebru tocmai datorita severitatii cu care isi pe dep seste jucatorii. Chiar daca a refuzat sa faca vreo de claratie referitoare la echipa nationala si la se lec tio­nerul Razvan Lucescu, „Armeanul“ nu s-a sfiit sa-l apere pe decarul tricolorilor si sa-si indrepte tirul spre ziaristi. „Presa noastra e criminala! In felul in care sint lansate aceste atacuri se va ajunge la distrugerea echipei nationale. Sintem un popor format din oameni carora le place viata, asa ca le place si vinul. Ce, daca il cheama Mutu, n-are voie sa bea un sprit? Si automat e beat? In plus, ce legatura au acuzatiile jurnalistilor cu ce facea omul in timpul sau liber? Si eu, cind intru in cantonamente lungi cu jucatorii, ii inteleg ca mai ies in oras, cu prietenii sau cu familia. Unii dintre noi insa sint mai rau ca politistii, urmaresc numai micile escapade, in loc sa vada esentialul. Iar esential este faptul ca sirbii sint mai buni ca noi!“, a tunat actualul antrenor al Gloriei Bistrita.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com