Presa din Germania: Mutu la AC Milan, la schimb cu Huntelaar!

Conform siteului german 4-4-2.com, Fiorentina pregăteşte cîteva bombe pe piaţa transferurilor în aceasă iarnă. Nemţii scriu despre interesul formaţiei viola pentru brazilianul Breno, pentru care Bayern Munchen cere 13 milioane de euro, dar şi despre plecarea lui Adrian Mutu de la Firenze.


Se pare că oficialii Fiorentinei sînt dezamăgiţi de forma recentă a "Briliantului" şi sînt dispuşi să-l dea la AC Milan, la schimb cu olandezul Klaas Huntelaar. Fiorentina ar urma să primească şi o diferenţă de 5 milioane de euro, o sumă destul de importantă pentru vistieria clubului.
Impresarul lui Adrian Mutu, Ioan Becali a declarat în mai multe rînduri că decarul naţionalei ar putea părăsi Florenţa în această iarnă, în cazul unei oferte foarte bune. Pe de altă parte însă, Huntelaar nu pare dispus să plece de la Milan, astfel că afacerea ar putea eşua încă de la început.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com