Destinaţia Novi Sad

Iată un nume de oraş care a apărut şi va dispărea, lăsînd o urmă ciudată pe obrazul nebărbierit al unei nopţi din istoria “naţionalei”
Am aceeaşi părere şi aceleaşi procese cu Nicu Gheară. Şi mă simt ca orice cetăţean român în faţa reputaţiei sale distrugătoare: nepăsător. Nu mi-e teamă, trăim în lumi diferite şi nu cred în filmele cu mafioţi. Ne imaginăm noi să sînt omnipotenţi. De fapt, singura lor putere e frica noastră întreţinută de pericole imaginare.
Asta ca lămurire, pentru că va apărea în poveste şi pentru ca să nu pară că brusc a devenit un reper. Dar e o sursă de informaţie, văzută de toată lumea la televizor.
A existat în dialogul cu seve interlope Gheară – Mutu, ceva interesant rostit doar pe sfert de exilatul iberic. “Ai grijă la anturaj!”, l-a avertizat el pe Mutu. Ce se întîmplase? Petrecuse o noapte în bar în Bucureşti. De jucat, n-a jucat cel mai prost în Serbia, ci doar mediocru, la alibi. După meci, fugise din cantonament. Astea s-au mai întîmplat. Sînt obieciuri din croaziera vieţii lui şi nu numai a lui. Şi atunci de unde exasperarea lui Gheară?! Ce făcuse Mutu atît de grav, în ce medii a început el să se învîrtă din nou?!
Novi Sad. Oraşul aflat la 45 de minute de mers cu maşina de Belgrad a pătruns brusc pe harta fotbalului românesc. Gazeta a descoperit că acolo a ajuns Mutu în noaptea de după meci, cu o viteză care l-a făcut să iasă pe uşa din dos a hotelulului “tricolorilor”, păcălindu-l pe Stelea, care îl aştepta la o vorbă. După ce a revenit de dimineaţă la Belgrad, tot pe ascuns, ProSport a aflat că Mutu s-a întors din nou, duminică, la Novi Sad.
Tot la Novi Sad şi tot în noaptea de sîmbătă spre duminică s-a găsit şi Ioan Becali, prezenţă bine pitită. Cînd gsp a scris asta, Victor Becali, care de regulă nu se lansează în cauze false, a fost obligat să lanseze o minciună strategică, inutilă însă, pentru că, în contratimp informaţional cu impresarii săi, Mutu l-a dat de gol pe Ioan Becali.
Şi acum. Cu cine s-a văzut Mutu la Novi Sad? Cu patronul echipei locale, Ratko Buturovici, un om reţinut pentru mituirea unui arbitru şi actualmente judecat pentru trucarea de rezultate şi implicarea în mafia pariurilor.
Toate acestea sînt nume şi fapte incontestabile. Mutu, 0-5 cu Serbia, fuga la Novi Sad, Buturovici, iar Novi Sad. Restul sînt capete firave de aţă şi nu merită scrise.
Credincios principiilor lumii lui, Gheară n-a spus mai mult la telefon. Şi nici nu va spune. După cum nici Rădoi, amintiţi-vă nervii lui de după meci!, nici Răzvan, care a fost avertizat înainte de joc de un italian avizat în totonero, nu vor vorbi vreodată. Dimpotrivă, toţi vor deminţi dacă e cazul.
Se apropie Sărbătorile, mîine, poimîine vom vedea prima reclamă cu Moş Crăciun pe TV, pe 7 februarie se trag la sorţi grupele pentru Euro 2012, Mutu va fi rechemat la “naţională” pentru că are valoare, iar Novi Sad va rămîne doar o destinaţie.
Cea mai neclară şi amară destinaţie aleasă de un mare fotbalist român în ziua meciului echipei “naţionale”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com