Adio şpriţuri matinale

Dezamăgit de comportamentul lui Mutu şi Adrian Cristea,Răzvan Lucescu a conceput un regulament de comportament la echipa naţională.
Escapadele lui Mutu şi Adrian Cristea schimbă regulile la echipa naţională! Fapt fără precedent, fotbaliştii vor avea un regulament de care vor lua act la convocare şi care va fi semnat de căpitanul Cristi Chivu. Practica intră în vigoare de la acţiunea cu Polonia, de la Varşovia, pe 14 noiembrie.


Liber cu măsură
"Nu vrem să impunem cantonamentele de o săptămînă, ar însemna să dăm înapoi şi nu asta e ideea", au hotărît Răzvan Lucescu şi colaboratorii săi.
Noua regulă va fi: "În serile în care jucătorii sînt lăsaţi acasă nu mai au voie să stea în oraş după miezul nopţii". Lucescu a explicat: "Eu cred că atunci cînd vii la echipa naţională trebuie să te gîndeşti toată săptămîna la meciul de sîmbătă, doar aşa reacţionezi corect în teren într-o fracţiune de secundă", a mai zis selecţionerul.
Fără întîrzirei nemotivate
O nouă regulă loveşte un vechi obicei al lui Mutu: nu se mai admit întîrzierile nemotivate la convocări. În mandatul lui Piţurcă "Briliantul" anunţa că ajunge după ora reunirii în ţară, însă deseori presa l-a surprins că e de cu o seară înainte în Bucureşti şi se distrează în cluburi. Ultima dată s-a întîmplat la meciul cu Serbia de la Constanţa.
"Ora convocării e sfîntă. Dacă ai movite obiective să nu ajungi la timp, cum ar fi orarul avioanelor, anunţi. Nici întîrzierea la autocar sau pe teren la antrenamente nu mai este tolerată şi va fi amendată", sună alt punct din regulament. "Eu plătesc avion privat să ajung la timp la echipa naţională şi alţii întîrzie cu zilele", se exprima Cristi Chivu cu cîtva timp în urmă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com