Italienii cu tunurile pe Mutu: "Un hent si un sut ratat! ATAT a facut cu Napoli!"

Site-ul violaplanet.com a scris ca atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, va trebui sa uite repede partida cu Napoli, pierduta, duminica, pe teren propriu, scor 0-1, in etapa a 9-a a campionatului Italiei.
Sursa citata i-a acordat nota 5 internationalului roman. "Un cartonas galben pentru hent si un sut ratat. Cam atat a facut Mutu. O partida pe care romanul trebuie sa o uite repede", a scris violaplanet.com


Site-urile fiorentinanews.com, fiorentina.it, violanews.com si napolisport.net l-au notat cu 5,5 pe Mutu. "Euforia meciului meciului cu Debrecen si bucuria Ligii Campionilor au fost lasate in urma si a revenit la dificultatile din campionat. Romanul a jucat putine baloane si nu a creat aproape deloc spatii. A fost un punct fix in apararea napoletanilor", a scris fiorentinanews.com.
"A pierdut o multime de baloane, dar nici nu a fost servit cum trebuie. La pauza a ramas la vestiare si se poate spune ca nu merita sa mai intre", a notat fiorentina.it."S-a vazut ca nu este in cea mai buna conditie fizica. Mai mult, rolul de atacant impins nu i se potriveste deloc. Cand s-a retras spre mijlocul terenului a creat probleme, dar a facut acest lucru destul de rara", a scris violanews.com.
Site-ul julienews.it i-a acordat nota 6 atacantului roman. "Mutu nu a reusit sa repete prestatia buna din Ungaria, dar ramane un jucator important pentru Fiorentina", a scris sursa citata.
Site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 6,5 pe Mutu. "Apatic si deloc periculos in prima repriza, Mutu a fost lasat la cabine pentru partea secunda", a scris calciotoscano.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com