Mutu a scăpat temporar de amenda de 17 milioane de euro! "Adrian nu mai are niciun ban de plată!"

Tribunalul Federal al Elveţiei a confirmat oficial, miercuri, suspendarea temporară a hotărârii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea Londra, informează site-ul violanews.com, citat de Mediafax.

Impresarul internaţionalului român, Victor Becali, anunţase această hotărâre la începutul lunii octombrie iar Giovani Becali a confirmat asta azi, oficial. "Mutu are suspendată amenda. Nu are niciun ban de plată. E totul oficial şi el este anunţat. Mutu va dovedi totul pe teren şi nu trebuie să convingem pe nimeni să vină la naţională. Echipa naţională are nevoie de valoare, pentru că e unul dintre valorile de la naţională. Acum se va analiza cazul şi se vor pune toate pe alte direcţii. Trebuie să vorbesc cu avocatul, pentru că el ştie cel mai bine. Mutu e fotbalist liber faţă de orice datorie", a spus Becali la gsptv

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com