Răzvan schimbă strategia

Dintr-un anumit punct de vedere, se poate spune că mandatul lui Răzvan Lucescu debutează odată cu meciul cu Polonia. Selecţionerul începe campania de calificare pentru Euro 2012 cu o nouă strategie, pe care a acceptat să o dezvăluie în premieră într-un interviu acordat ProSport.


Mutu?
Ce e cu Mutu?
Este un subiect fierbinte.
Pentru mine nu este deloc. Mutu reprezintă un jucător ca toţi ceilalţi.
Lui i s-a trimis acea convocare?
N-o să discut despre subiectul ăsta. Pentru mine ori sunt toţi speciali, ori nu e niciunul. Vin la lot jucătorii care respectă grupul şi care se supun intereselor acestuia. Veţi vedea dacă va mai fi chemat sau nu şi vom discuta atunci.
Dar de ce vă feriţi să spuneţi dacă îl chemaţi sau nu?
Toată lumea aşteaptă o declaraţie definitivă. Nu ştiu de ce avem tentaţia asta nepotolită de a merge la extreme. Vreţi două cuvinte pentru a le întoarce pe toate părţile?! Nu sunt decizii despre care să vorbesc în afara echipei. Eu ştiu cel mai bine ce trebuie să fac pentru această echipă şi pentru acest grup, şi asta voi face fără a anunţa public!
E sigur: Mutu nu e convocat pentru Polonia
Ceea ce ProSport anticipa, s-a confirmat. Pe adresa clubului Fiorentina nu a fost trimisă nicio telegramă de convocare pe numele lui Adrian Mutu şi nici nu va fi trimisă ulterior, astfel că amicalul cu Polonia, din 14 noiembrie, va fi abordat fără jucătorul cu cele mai multe goluri la prima reprezentativă (29) dintre cei aflaţi în activitate. "Este treaba lui Răzvan. Eu voi afla abia la următorul Comitet Executiv care este decizia selecţionerului", a declarat preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com