Gîngioveanu, recunoscător lui Porumboiu şi lui Adi Mutu

Internaţionalul de tineret împrumutat de Craiova la Vaslui a fost la un pas să renunţe la cariera de fotbalist din pricina unei erori medicale. Norocul lui a venit din partea lui Adrian Porumboiu şi a lui Adrian Mutu, scrie revista VIP.


Adrian Porumboiu l-a trimis pe Gîngioveanu la Florenţa şi a vorbit cu Adrian Mutu, care i-a înlesnit lui "Gîngio" să se trateze la medicul Fiorentinei. În prezent, mijlocaşul stînga s-a refăcut complet şi a revenit la antrenamentele galben-verzilor.
"Ce a făcut domnul Porumboiu pentru băiatul meu nu se poate exprima în cuvinte. Nimeni nu l-a ajutat atît de mult pe Cosmin. În sfîrşit, am scăpat de coşmarul accidentărilor. Şi lui Adi Mutu îi mulţumim, într-un moment în care, din păcate, lumea a uitat să mai vorbească frumos de el", a declarat Dan Gîngioveanu, tatăl fotbalistului oltean.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com