Mutu a dat 350.000 € pe avocaţi!

Adrian Mutu (30 de ani) a scos din buzunar o grămadă de bani pentru a plăti onorariile avocaţilor care l-au reprezentat în cei cinci ani de procese cu Chelsea. Cel puţin 350.000 de euro, susţine presa italiană.
Site-ul fiorentinanews. com pretinde că Mutu a cheltuit peste 350.000 de euro pe onorariile diverşilor avocaţi angajaţi să-l apere în cei cinci ani de procese cu Chelsea.

Pentru că londonezii i-au pretins o despăgubire de 17.173.990 de euro, după ce l-au concediat, în 2004, pentru consum de cocaină, atacantul român al Fiorentinei a recurs la o armată de jurişti care să-l reprezinte la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, printre care italienii Paolo Rodella, Michele Colucci, Giampaolo Monteneri sau englezii Stephen Sutton şi Vaughan Lowe.
Londonezii vor să-l jupoaie de bani
La colaborarea cu aceştia a renunţat cu o lună în urmă, după ce a semnat un nou contract de impresariat cu fraţii Giovani şi Victor Becali. Sfătuit de cei doi procuratori, Mutu şi-a pus toate speranţele în celebrul avocat belgian Jean-Louis Dupont, iar vestea bună a venit instantaneu: Tribunalul Federal Elveţian a suspendat decizia TAS, oferindu- i şansa unui nou proces sau a unei înţelegeri amiabile cu Chelsea.
L-a depăşit pe Baggio
Prin “dubla” reuşită, marţi, în meciul cu Debrecen (4-3) din Liga Campionilor, Adrian Mutu l-a depăşit pe celebrul Roberto Baggio (foto) în clasamentul golgheterilor Fiorentinei în campionat şi în cupele europene. Românul a ajuns la 57 de goluri în cele două competiţii, cu două mai mult decât italianul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com