Ori Lucescu junior, ori Mutu!

Cu toate că vedeta Fiorentinei face deja "presiuni" pe toate căile pentru a fi iertat de selecţioner, şansele de conciliere sunt infime.
Totul se joacă în culise, departe de ochii marelui public. ProSport propune o recapitulare a evenimentelor în ceea ce se poate dovedi a fi cel mai mare scandal între fotbalişti şi selecţioner de la disputa Hagi şi Popescu vs Piţurcă de acum 10 ani.Lucescu junior spune că se va vedea la viitoarele convocări care este poziţia sa şi că nu există un "caz Mutu": "E un fotbalist ca toţi ceilalţi, care va fi sau nu va fi convocat! Veţi constata asta singuri". Următoarea acţiune a tricolorilor este la mijlocul lunii viitoare, atunci când România va juca un amical în Polonia. Fotbalistul dă semne că îi pare rău, dar orgoliul l-a împiedicat până acum să iasă şi să spună tranşant: "Am greşit, scuze!". Conducerea FRF are, ca de obicei, o poziţie ambiguă şi la două capete. Mircea Sandu îl ceartă sau, din contră, îi ia apărarea, influenţat fiind de evoluţia sau involuţia relaţiei Mutu-Gheară.


Reproşuri strict fotbalistice
Mutu a intrat cu adevărat în programul naţionalei abia în săptămâna de dinaintea "dublei" cu Serbia şi Insulele Feroe, încercarea sa de a veni la lot pentru jocurile cu Franţa şi Austria fiind sortită eşecului din cauza unei accidentări de ultim moment. Venirea lui Mutu nu a adus plusul pe care îl sconta Lucescu junior, susţin apropiaţii acestuia. Din contră, vedeta Fiorentinei şi-a păstrat vechile obiceiuri, ironizându-şi colegii şi tratându-i cu o superioritate deranjantă pentru cei mai mulţi. Escapada de marţi noaptea, cea de după meciul cu Serbia, şi comportamentul său în cele câteva zile petrecute împreună la lot l-au dezamăgit pe selecţioner. Mai mult, după analiza tehnică a jocului, s-a constatat că Mutu nu şi-a respectat poziţia la primul gol al sârbilor şi că a pierdut mingea foarte uşor la faza golului doi. "Mă deranjează mult mai mult ce a greşit pe teren decât în afara lui", le-a spus Lucescu secunzilor.
Nu îi răspunde nici la SMS
"Răzvan a făcut tot ce a depins de el pentru a şi-l apropia pe Mutu. A mers de trei-patru ori la Fiorentina, au ieşit la restaurant, inclusiv cu soţiile, într-un cuvânt l-a tratat ca pe un fotbalist special, solicitându-i seriozitate. Deşi i-a promis în repetate rânduri că nu va face atmosferă, s-a comportat exact pe dos", a mărturisit un apropiat al selecţionerului. Cei doi nu şi-au mai vorbit de dinaintea meciului. La final, Mutu a mers la Răzvan pentru a-i cere scuze, simţindu-se vinovat pentru ce s-a întâmplat, dar selecţionerul nu a făcut decât să îl privească rece. A fost ultimul contact direct între cei doi. De atunci, în ciuda eforturilor disperate ale vedetei de la Fiorentina de a vorbi, Lucescu junior nu îi mai răspunde la telefon şi nici la sms-uri, deşi tonul lui Mutu este unul cât se poate de spăşit.
Naşu este prins la mijloc
"Nu mai e cale de împăcare", dezvăluie surse din anturajul lui Lucescu junior. "Dacă se vor face presiuni asupra lui, Răzvan va renunţa. Cât mai e el la echipa naţională, Mutu nu va mai fi chemat", este previziunea formulată de membrii staff-ului. La cald, lucrurile erau mult mai clare, în sensul că atât Ionuţ Lupescu, cât şi Mircea Sandu spuneau răspicat: "Gata! Nu mai vine Mutu cu orice risc". Preşedintele FRF, un apropiat al lui Nicu Gheară, naşul fotbalistului, era atât de hotărât şi pentru că relaţia lui Mutu cu afaceristul amintit era una degradată. Lucru care s-a văzut inclusiv când Mutu şi Gheară s-au certat foarte urât în direct la o emisiune televizată. Între timp, la sfârşitul săptămânii trecute, fotbalistul Fiorentinei a realizat că a deschis prea multe fronturi de luptă, mai ales că a fost luat în vizor şi de fanii italienilor, şi s-a împăcat cu Gheară. Acesta din urmă l-a asigurat că va încerca să îl ajute să revină. Numai că Mircea Sandu se află la mijloc acum, el ştiind deja că între Mutu şi Lucescu nu mai e cale de conciliere.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com