Ionuţ Lupescu: "Mutu a dat dovadă de lipsă de respect cînd nu i-a cerut voie lui Răzvan să plece din Belgrad"

Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, crede că Adrian Mutu a dat dovadă de lipsă de respect atunci cînd a plecat de la Belgrad fără să îi ceara voie lui Răzvan Lucescu.


"I-am spus lui Adi Mutu că m-a deranjat atitudinea lui de după meciul cu Serbia. El a plecat fără să spună nimănui ce face. Răzvan nu a ştiu absolut nimic. Faptul că nu i-a cerut acordul lui Răzvan, acest lucru dă dovadă de lipsă de respect. Selecţionerul a oferit foarte mult respect în aceste luni şi merita ca şi Mutu să îl respecte", a spus Ionuţ Lupescu la sportro.

1 comentarii:

Cristian 16 octombrie 2009 la 10:45  

Buna fetelor. Super site-ul vostru, il stiu mai demult dar am inceput sa-l frecventez odata cu tot scandalul asta care s-a creat in jurul lui Mutu. Pe nedrept, fie vorba intre noi. Ma bucur ca exista persoane care il apreciaza sincer pe A. Mutu, mai ales ca el este cel mai bun fotbalist al Romaniei de cativa ani incoace si probabil ca va mai fi si urmatorii. Va dau o sugestie. Adaugati si editorialul lui Geambasu, prieteni de fotbalisti. Se potriveste cu cei care-l influenteaza negativ pe Adi. Si apropo, va rog sa adaugati id-ul de mess : christianopsg. Poate va pot ajuta si eu intr-un fel sau altul sa-i aparam imaginea lui Adrian Mutu in fata unora care nu stiu decat sa arunce cu noroi. Bafta in continuare, faceti o treaba super!!!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com