Reprezentaţie Mutu

Decarul Fiorentinei a rezolvat victoria echipei sale cu o "dublă" şi o pasă decisivă.
Ce mult ne-am fi dorit un Adi Mutu în forma de aseară şi la Belgrad! "Decarul" Fiorentinei a fost cel mai bun jucător de pe teren la Debrecen, unde italienii au cîştigat, scor 4-2, în primul rînd datorită lui.



Mutu şi-a readus prompt echipa pe linia de plutire după ce Czvitkovics a deschis surprinzător scorul la nici 120 de secunde de la primul fluier. Mai întîi a egalat cu un şut în diagonală, apoi a întors inteligent pentru Gilardino, care a făcut 2-1.
"Briliantul" şi-a continuat reprezentaţia de gală cu un şut de zile mari, de la 18 metri: balonul a muşcat bara şi s-a oprit în plasă: 3-1! Era minutul 20. A fost chiar la un pas de 4-1, însă portarul Poleksici a avut un reflex extraordinar.
Şi dacă n-a marcat el, au făcut-o maghiarii, eurogol Rudolf, revenind astfel în joc. Dar nu pentru mult timp, fiindcă "tricolorul" a ieşit iar în faţă: alt şut formidabil, Poleksici ghiceşte şi respinge, iar Santana reia în plasă: 4-2.
Gazdele s-au mai apropiat o dată, gol Coulibaly (88), însă prea tîrziu pentru a o mai putea opri pe Fiorentina din drumul spre victorie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com