Suporterii sunt împotriva lui Mutu!

Fanii Fiorentinei au un duel de la distantă cu antrenorul Prandelli: cine să fie titular, Jovetic sau Mutu.
Aşa cum a declarat recent directorul sportiv al echipei, Pantaleo Corvino, pe cei de la Fiorentina îi interesează prea puţin sau deloc escapadele lui Adrian Mutu prin cluburile de noapte înainte şi după partida de la Belgrad. "Contează ce face pe teren. Dacă acolo nu dă randament, atunci putem discuta despre o eventuală măsură luată împotriva sa", a punctat Corvino.



Aceeaşi poziţie o are, cu siguranţă, şi cel mai mare simpatizant al românului, antrenorul Cesare Prandelli, care este pe punctul de a-şi pune tifoseria viola în cap. Motivul îl constituie intenţia tehnicianului toscan de a începe cu Mutu alături de Gilardino dificila deplasare de mâine, de la Juventus, ceea ce ar însemna trimiterea pe bancă a celui mai în formă jucător, muntenegreanul Steven Jovetic. Informaţia a fost suficientă pentru ca suporterii Fiorentinei să "explodeze" pur şi simplu pe forumurile lor. "Dacă iarăşi îl bagă pe Mutu şi-l lasă pe Jo-Jo pe bancă, înseamnă că Prandelli a înnebunit", scrie unul dintre zecile de fani care sunt împotriva deciziei antrenorului. "Mutu a arătat doar că luptă pentru fiecare minge, dar nu a avut nici măcar un şut periculos de când a început campionatul. Jovetic e noul «Fenomeno» şi Prandelli trebuie să se supună adevărului", atacă un altul.
Concluzia este că Jo-Jo este indiscutabil titularul care nu trebuie să lipsească niciun minut, care dă limpezime şi chiar strălucire jocului echipei, iar Mutu, dacă nu pot evolua toţi cei trei oameni de atac de la început, să accepte banca de rezerve.
Ieri s-a antrenat separat
Prandelli se poate lovi însă de o altă problemă în intenţia sa de a-l titulariza pe Mutu. Românul s-a antrenat ieri separat de coechipieri, acuzând unele probleme medicale, iar antrenorul a spus că va decide azi dacă Mutu va fi sau nu titular cu Juventus.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com