"Briliant" doar pentru alţii

Adrian Mutu alternează evoluţiile mediocre de la naţionala României cu cele strălucitoare în tricoul Fiorentinei. Atacantul de 30 de ani a făcut spectacol, marţi, în Liga Campionilor, “dubla” sa contribuind decisiv la victoria Fiorentinei pe terenul lui Debrecen (4-3).
Se poate spune că Fiorentina e noua “naţională” a lui Adrian Mutu. De mai bine de un an, atacantul de 30 de ani traversează o perioadă nefastă în tricoul României, pentru care ba joacă prost, ba, deloc. În schimb, “Briliantul” face spectacol la formaţia de club. Mutu a dovedit şi marţi seară, contra lui Debrecen, că este indispensabil Fiorentinei.


“Decarul” italienilor a marcat două goluri care au contat enorm în desfăşurarea partidei, egalând la unu în minutul 6, aducându- şi echipa în avantaj în minutul 20. La acestea se adaugă şi pasa de gol oferită lui Gilardino (10). “Briliantul” a ajuns, astfel, la cota trei în privinţa reuşitelor stagionale pentru gruparea toscană, în condiţiile în care, la naţionala României, n-a mai înscris de 16 luni, de la meciul cu Italia (1-1), disputat pe 13 iunie 2008, în grupele Campionatului European din Austria şi din Elveţia.
“Sunt bucuros că am marcat şi mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Vreau să le mulţumesc fanilor Fiorentinei, care m-au susţinut în momentele grele pe care le-am trăit în ultima vreme”, a declarat Mutu la finalul partidei cu Debrecen.
Starul meciului
Presa italiană şi site-ul oficial al UEFA l-au desemnat pe Adrian Mutu cel mai bun jucător al meciului Debrecen - Fiorentina. “A fost «bestia neagră» pentru gazde. Fenomenul s-a întors cu o prestaţie devastatoare pentru adversari”, a scris site-ul firenzeviola.it, care i-a acordat nota 7,5, cel mai mare calificativ primit de fotbaliştii formaţiei italiene.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com