"Certat cu mingea"

Ziarele italiene au scris că decarului Viola nu i-a ieşit jocul, iar după pauză "s-a prăbuşit".
Adi Mutu nu reuşeşte să-şi găsească ritmul. După gala din Ligă, cînd a reuşit o "dublă" şi a învins aproape de unul singur pe Debrecen (4-3), decarul Fiorentinei a suferit cumplit în Serie A. Ultima oară, miercuri, la Genova, unde echipa lui a şi pierdut cu 2-1.


"Seară ratată pentru Mutu, care n-a făcut altceva decît să se certe: cu arbitrul, cu adversarii, iar la un moment dat pînă şi cu mingea", l-a încondeiat cotidianul Corriere della Sera. "Tricolorul" şi-a atras critici dure şi în alte publicaţii. La Stampa a apreciat că el a stîrnit teamă printre adversari doar cu numele: "A combinat puţin, tentat mai degrabă de acţiuni solitare. N-a reuşit să facă faţă agresivităţii fundaşilor genovezi".
Gazzetta dello Sport, în schimb, a văzut un Mutu "plin de vigoare şi de voinţă. A fost primul care a pus presiune pe mijlocaşii adverşi". Dar numai pînă la pauză. Apoi, "românul s-a prăbuşit".
"Mutu a fost emblema nulităţii. Nu ştim ce se întîmplă în mintea lui, dar pe teren n-a creat nimic".fiorentinanews.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com