Pandev pentru Mutu

Clubul Viola se gîndeşte serios la despărţirea de "tricolor", în ianuarie, iar macedoneanul e văzut ca înlocuitor


Posibila despărţire a lui Adi Mutu de Fiorentina, vehiculată în vară, revine în actualitate. Cotidienele italiene La Nazione şi Corriere dello Sport susţin că "tricolorul" s-ar putea transfera în mercato din ianuarie. Unde? "La un club care-i poate asigura un salariu mult mai mare decît cel pe care-l ia la formaţia Viola. Românul are nevoie acută de bani pentru a-i plăti lui Chelsea despăgubirea de 17 milioane de euro şi altfel nu-i poate cîştiga", punctează La Nazione.
Conform ziarului citat, Fiorentina se pregăteşte deja pentru perioada "după-Mutu". Responsabilii clubului au pus ochii pe atacantul lui Lazio, Goran Pandev, aflat la cuţite cu gruparea romană. Scos din lot pentru că a vrut să plece, macedoneanul ar putea fi adus în vară la parametri zero. Dar se speculează că în cazul unei plecări a lui Mutu în mercato din ianuarie, Fiorentina şi Lazio s-ar putea înţelege pentru ca Pandev să îmbrace tricoul violet încă din returul sezonului 2009-2010.
2 milioane de euro e salariul anual net pe care Mutu îl încasează la Fiorentina
"Pandev la Fiorentina? E un subiect delicat. Şi nu depinde numai de Goran, ci şi de Mutu" Mattia Grassani, impresar Pandev

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com