Silviu Dumitrescu, fostul antrenor al "Briliantului" de la FC Argeş, îl caracterizează: "Mutu e imatur"

Fostul antrenor al lui Mutu de la FC Argeş, Silviu Dumitrescu, apreciază că atacantul Fiorentinei plăteşte acum tribut anturajului şi lipsei de seriozitate.
Silviu Dumitrescu a lucrat cu Mutu la FC Argeş timp de aproape un sezon şi jumătate, în perioada '97-'98. Aflat acum pe banca divizionarei a treia Conpet Ploieşti, antrenorul crede că necazurile repetate ale "Briliantului" se datorează lipsei sale de seriozitate: "La 18-19 ani, cînd lucram cu el la Piteşti, era mai matur decît acum. Mă uit la el şi nu-mi vine să cred cum se comportă, parcă e un copil! L-a influenţat în rău şi anturajul din jurul său".


Tehnicianul continuă: "La FC Argeş nici n-a jucat în primele 11 etape. A prins echipa la un meci cu Steaua şi a rămas titular pînă la sfîrşit. Era plin de talent. Sincer, nu-l înţeleg de ce face ce face. Dar e problema lui. Nu-mi place să dau în oameni căzuţi".

Nuanţează însă: "Adrian ar fi putut ajuta mult mai mult echipa naţională, iar la 31 de ani să fie un lider adevărat. E diferenţă de la cer la pămînt între el şi Hagi. Nu se compară ce-a făcut Gică la reprezentativă şi ce-a făcut Mutu!".

Nebuniile le-a început cînd a primit garsonieră la Piteşti!

Tot din perioada Piteşti, circulă o poveste interesantă despre începuturile vieţii trepidante a lui Mutu. Surse din Trivale amintesc despre faptul că, imediat după ce a împlinit vîrsta majoratului, familia i-a cumpărat lui Adrian o garsonieră în oraş, unde să se poată retrage singur. "De atunci a pornit el marile nebunii", susţin foşti colegi ai jucătorului.

"Am mai vorbit cu Mutu cînd era la Chelsea, înainte de scandaul cocaina. De atunci n-am mai discutat. Nici n-am pretenţii să mă caute. A ajuns prea mare pentru un antrenor ca mine!"- Silviu Dumitrescu, fost antrenor FC Argeş

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com