Miss Playboy se dă la Mutu

Mutu nu a mai jucat fotbal de la sfârşitul lunii ianuarie, însă continuă să facă furori în rândul femeilor din Italia.Ultima „victimă” a „Briliantului” este modelul Cristina De Pin, partenera de viaţă a colegului de la Fiorentina, mijlocaşul Ricardo Montolivo.


„Îmi place de corpul perfect al lui Mutu, dar şi de tatuajele sale", a spus deţinătoarea titlului de Miss Playmate 2009 în Italia.
O consolare pentru fotbalistul român, a cărui obsesie pentru menţinerea formei fizice l-a determinat să ia pastilele de slăbit cu substanţe interzise.

Avion privat pentru «Briliant»!
Compania BlueAir, la ideea lui Oana Roman, responsabilă cu relaţiile publice, a găsit o modalitate inedită de a promova cursa aeriană Bucureşti – Florenţa, rută care va fi inaugurată în curând. Astfel, internaţionalului român şi familiei sale i-au fost oferite bilete gratis pe termen nelimitat, iar Adrian Mutu va putea beneficia, oricând va avea nevoie, de un avion privat (Cesna Mustang) de patru locuri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com