Mutu a dat 6.500 € pe o ţigară!

În ultima vreme, necazurile se ţin scai de Adrian Mutu (31 de ani). De parcă nu era de ajuns faptul că a fost depistat pozitiv cu sibutramină, atacantul român a fost amendat de Fiorentina pentru că a fumat o ţigară în interiorul Stadionului Artemio Franchi, lucru interzis de regulamentul clubului toscan.

De trei săptămâni încoace, lui Adrian Mutu îi merg toate pe dos. Cum un necaz nu vine niciodată singur, fotbalistul român depistat pozitiv cu sibutramină are parte de o nouă surpriză neplăcută. Duminică, când va reveni la Florenţa din miniconcediul petrecut în Republica Dominicană, “Briliantul” va fi invitat să treacă pe la casieria Fiorentinei. Cotidianul Gazzetta dello Sport susţine că şefii clubului toscan au decis să-l “uşureze” pe Mutu de 6.500 de euro, pentru vina de a fi fumat o ţigară în interiorul Stadionului Artemio Franchi, lucru interzis prin regulamentul de ordine interioară. Şi asta nu e totul.
Sancţionat şi pentru o ieşire în oraş
Atacantul de 31 de ani va plăti încă o amendă, în valoare de 16.500 de euro, pentru că a petrecut o noapte în oraş fără aprobarea clubului, în luna decembrie a anului trecut. Atunci, Mutu a fost implicat într-o altercaţie cu un cetăţean libanez, la o petrecere organizată de Fiorentina în onoarea sponsorilor echipei. Din cauza acestui incident, “Briliantul” fusese deja penalizat financiar cu 5.000 de euro, pentru afectarea imaginii clubului.

Riscă şi înjumătăţirea salariului
Confortul financiar al lui Mutu se poate diminua drastic în viitorul apropiat. Pe lângă cei 28.000 de euro plătiţi pe amenzi în ultimele trei luni, românul ar putea primi doar jumătate din salariul lunar de 165.000 €, pe perioada eventualei suspendări pentru consum de sibutramină. În plus, “Briliantul” nu are siguranţa că va scăpa de plata despăgubirilor de 17.173.990 de euro către Chelsea.
Farmacologii îi sar în ajutor
Avocaţii lui Mutu au apelat la doi specialişti în farmacologie, din dorinţa de a-l apăra cât mai bine pe român în cazul dopajului cu sibutramină. Alessandro Mugelli, directorul secţiei Farmacologie a Universităţii Careggi, şi doctorul Giuseppe Pieraccini vor încerca să demonstreze că “Briliantul” nu avea de unde să ştie ce substanţe conţine “capsula de slăbit”.
Fumează zilnic
Giovani Becali, impresarul lui Adrian Mutu, a dezvăluit, nonşalant, că atacantul Fiorentinei fumează în limite rezonabile: “Nu e nici o problemă că Mutu a fumat. Sunt şi alţi fotbalişti care fac asta. Fumează şi el două, trei ţigări pe zi. Va plăti amenda şi gata. Nu e singurul jucător care a fost amendat pentru că fumează sau pentru că a ieşit în oraş fără aprobarea clubului”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com