Luni încep audierile. Scapă Mutu cu o lună?

Adrian Mutu (foto) s-a întors luni la Florenţa, după zece zile petrecute la soare, la Miami şi Santo Domingo.
Conform presei italiene, el se va prezenta la audierile ce vor avea loc la Roma, în faţa procurorului antidoping al CONI, pe 1 şi 2 martie. "Da, este normal să se apropie audierile. Eu nu voi fi acolo, Adrian îşi va pleda singur cauza, asistat, fireşte, de avocaţii săi", a declarat Giovani Becali pentru ProSport.



Avocaţii lui Mutu au finalizat strategia de apărare pentru procesul în care vor fi judecate cele două teste pozitive cu sibutramină, de la controalele din 10 ianuarie (Fiorentina - Bari) şi 20 ianuarie (Fiorentina - Lazio). Dacă procurorii nu vor considera recidivă cazul pozitiv cu cocaină de la Chelsea și vor accepta ideea "de bună credință", Mutu ar putea scăpa cu sancţiunea minimă: o lună, care deja se va încheia la data anunţării verdictului, 20 martie.

"Cere-ţi scuze!"

Pe de altă parte, suporterii viola sunt supăraţi pentru că Mutu a plecat să se relaxeze, în timp ce echipa se află în criză. "O fi «Il Fenomeno» pe teren, dar ca om are caracter zero. Dacă îi păsa de Fiorentina ar fi fost alături de echipă la München, la Genova, la meciul cu Livorno. Dar el a plecat şi nu i-a păsat. La primul meci de acasă să vină la microfon şi să îşi ceară scuze", susţin fanii pe site-ul lor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com