Bote nu e supărat pe Bianca

Aflat la New York, pentru o prezentare de modă, Cătălin Botezatu a fost pus la curent de cunoscuţi de faptul că iubita sa, Bianca, ar fi fost anul trecut la Florenţa, pentru a se intâlni cu fotbalistul Adrian Mutu, lucru relatat ieri de presă.


Bote, care intenţiona la un moment dat să se însoare cu Bianca, s-a repliat la timp, spunându-le prietenilor săi că ştie despre faptul că iubita sa a fost la Florenţa, unde s-ar fi văzut şi cu Adrian Mutu. Cătălin nu a dat semne că ar fi gelos.

“Nu m-am supărat, ea mi-a spus toată povestea. Ştiu şi acele poze în care Bianca apare alături de Alex, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adrian. Sunt vechi! N-am nici un motiv să fiu gelos”, le-a explicat artistul unor apropiaţi.
Cătălin: "Sunt prieten cu Adi Mutu"
Mai mult, creatorul spune: “Alex e un prieten foarte bun al Biancăi şi au fost în Italia, la un botez al unei rude de-a lui. În plus, eu sunt foarte bun prieten cu Mutu”. De-a lungul vremii, Adrian i-a pozat lui Cătălin pentru colecţii vestimentare. Cu toate acestea, potrivit revistei Star, designerul e tentat să se despartă de Bianca: “I-am cerut Biancăi o pauză în relaţia noastră, dar ea nu a fost de acord”.

Să fie Mutu motivul pentru care Bote a vrut s-o părăsească pe frumoasa lui blondă? Bianca, asistenta lui Dan Capatos de la “Un show păcătos”, de la Antena 1, a spus scurt: “Ca de obicei, se inventează tot felul de chestii. Nu e nimic între mine şi Mutu”.
Pe de altă parte, într-un interviu acordat sport.ro, Bianca recunoştea că e căutată de fotbalişti: “Da, m-au sunat, m-au invitat la cafea şi mi-au dat şi mesaje!”. Întrebată dacă îi place fotbalul, mai ales că tatăl ei e maseur la Jiul, Bianca a zis: “Nu mă pasionează!”. Legat de Mutu: “E o valoare în fotbal. Sper că va trece repede peste această perioadă”.

Alex i-a mai adus fete «Briliantului»
Alex, cel care a însoţit-o la Florenţa pe Bianca, prieten apropiat al “Briliantului”, e acelaşi care le-a adus în anturajul fotbalistului Fiorentinei şi pe Cristina ţintilă şi pe Alina Ghidarcea, fetele care i-au ţinut companie la cheful de dinaintea meciului cu Serbia, din campania de calificare la Campionatul Mondial. Povestea a fost redată pe larg de Libertatea, anul trecut, în octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com