"Mutu este unul din primii 5 jucatori din lume pe postul sau"

Fostul portar italian Giovanni Galli a declarat, intr-un interviu acordat site-ului milannews.it, ca absenta atacantului Adrian Mutu in acest retur a contat foarte mult pentru AC Fiorentina, deoarece jucatorul roman este "unul dintre cei mai buni cinci fotbalisti din lume pe postul sau".
"Absenta lui Mutu a contat foarte mult. Cu siguranta a fost o absenta care a cantarit extrem de greu pentru echipa din Florenta. Cred ca Fiorentina nu ar fi pierdut la Munchen (n.r. - scor 1-2, cu Bayern Munchen, in turul optimilor Ligii Campionilor) cu Mutu, care este unul din primii cinci jucatori din lume pe postul sau.


Are o capacitate de a marca impresionanta. Este un lider, extrem de agresiv pe teren, poate inscrie atat din penalti, cat si cu capul, cu piciorul stang sau cu dreptul. Imi pare rau ca nu-l pot vedea jucand. Fiorentina a pierdut foarte mult", a precizat fostul international italian.
Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina de doua ori in acest an, prima data in urma unui control efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, si a doua oara la 20 ianuarie, dupa meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei. La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anuntat ca a dat curs solicitarii procurorului antidoping al Tribunalului National Antidoping de suspendare provizorie a lui Mutu, pana la luarea unei decizii in cazul sau.
Galli, in varsta de 51 de ani, care a evoluat in cariera atat la Fiorentina (1977-1986), cat si la AC Milan (1986-1990), a comentat si meciul dintre cele doua formatii, ce va avea loc miercuri, intr-o restanta din Serie A: "Ambele echipe vin dupa o infrangeri dure in Liga Campionilor, dar Fiorentina a muncit mai mult duminica pentru a castiga (scor 2-1, cu Livorno), dar a facut un joc bun, la fel ca si AC Milan. Poate ca in acest moment AC Milan are o mai mare sansa.
Daca va castiga aceasta restanta are oportunitate sa se apropie mult de liderul Inter Milano. In schimb, Fiorentina a avut foarte multe partide grele in ultima perioada si vine la acest meci putin obosita, chair daca obiectivul sau ramane ocuparea locului patru. In acest moment, vad de departe pe AC Milan ca favorita, chiar daca Fiorentina evolueaza pe teren prorpiu".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com