"Naţionala nu-i ieşire de weekend!"


Casa Fotbalului a găzduit ieri reuniunea profesională a antrenorilor echipelor de Liga I şi Liga a II-a, plus cei care deţin Licenţa PRO. Cu această ocazie, Răzvan Lucescu, invitat la catedră, a lansat noi săgeţi către Adrian Mutu.

Printre cei prezenţi s-au numărat Gică Hagi şi Mircea Rednic, dar şi selecţionerii Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi. După prezentarea sa, Lucescu a spus că rolul său nu a fost acela de a-i învăţa pe ceilalţi tehnicieni lucruri noi, ci de a le prezenta ideile sale despre prima reprezentativă.

"Nu mi-a fost uşor să iau decizia de a analiza, dar am considerat că e bine să vin şi să prezint ideile mele şi ale staff-ului nostru tehnic din patru puncte de vedere: al pregătirii echipei naţionale, al mentalitatății, de criterii, al modului în care ne pregătim în timpul unei săptămâni. Noi ne ducem, ne informăm la antrenamentele diferitelor echipe şi culegem informaţii care ne pot fi de folos", a spus Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com