"Mutu-story" pentru Italia

O echipă de reporteri italieni, de la Televiziunea La7, s-a aflat ieri în Piteşti cu scopul de a strânge materiale pentru un film despre cariera lui Adrian Mutu."Facem un «Mutu-story» cu viaţa lui de fotbalist în România. Vrem să reconstituim cariera lui Mutu, pentru că Adrian este un fotbalist foarte iubit în Italia", a declarat Monica Ghezzi, reporterul venit din Italia. Ghezzi a precizat că filmul va apărea cel mai probabil în vară, astfel că nu va putea influenţa în niciun fel decizia comisiei care-l va judeca pe Mutu pentru cazul "Sibutramina".


Jurnaliştii au mers mai întâi acasă la Adi, unde au stat de vorbă cu Rodica şi Spiridon Mutu. Părinţii atacantului nu au avut reţineri, povestind cum l-au crescut pe "Briliant" şi ce năzbâtii făcea acesta când era mic. Apoi, echipa televiziunii La7 i-a luat un interviu lui Mihai Ianovschi, antrenorul care l-a descoperit pe decarul Fiorentinei. Tehnicianul i-a dus pe reporteri şi în vestiarul unde i-a crescut pe Mutu, Neaga şi Coman. În fine, italienii au încheiat prin a face un tur al stadionului "Nicolae Dobrin".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com